SCHEEPJES CAL 2020: D’HISTOIRE NATURELLE Stonewashed en River Washed

Vorige Artikel 2 van 2
€ 125,00 (inclusief btw)

Met trots presenteert Scheepjes de d’Histoire Naturelle Official Scheepjes CAL 2020 & Read-A-Long, ontworpen door Scheepjes Blogger Christina Hadderingh van de A Spoonful of Yarn blog. Het ontwerp voor deze spectaculaire gehaakte deken is geïnspireerd door de vele galerijen van het adembenemend mooie Muséum National d’Histoire Naturelle (Natuurhistorisch Museum) in Parijs dat belicht wordt in het boek Als je het licht niet kunt zien (All The Light We Cannot See) van de prijswinnende auteur Anthony Doerr.

De CAL & Read-A-Long start op 23 september 2020 en wordt gehouden in de Officiële Nederlandse en Internationale Scheepjes Facebook groepen die op dit moment al meer dan 100.000 leden tellen! Gedurende 11 weken wordt het GRATIS haakpatroon in delen die 1 of 2 weken duren gepubliceerd via de Officiële Scheepjes Facebook groepen en Scheepjes.com. Het haakpatroon is verkrijgbaar in het Engels (UK & US), Duits en Nederlands. Aanvullende talen worden mogelijk beschikbaar tijdens de CAL. Scheepjes Blogger Esther Dijkstra van de blog It’s all in a Nutshell heeft handige video tutorials (Engels en Nederlands) gemaakt voor links- en rechtshandigen om het geschreven patroon te ondersteunen.

 

 

CAL2020-2

 

Book Club Sunday

Wat de Scheepjes CAL 2020 uniek en anders maakt dan voorgaande jaren is dat Scheepjes dit jaar naast de CAL ook een Read-A-Long organiseert om een extra dimensie toe te voegen aan de haakervaring. Om mensen te enthousiasmeren om naast het haken ook het boek te lezen, organiseren Scheepjes en ontwerpster Christina wekelijks een Book Club Sunday meet-up in de officiële Scheepjes Facebook groepen. Speciaal voor Book Club Sunday heeft Scheepjes unieke en exclusieve Engelstalige interviews gehouden met de auteur Anthony Doerr! Elke week krijgen crafters leesvoer om zich voor te bereiden op de Book Club Sunday, die tevens zal aansluiten bij het deel dat zij op dat moment haken. Als deelnemers geen enthousiaste lezers of audioboek luisteraars zijn dan kunnen ze natuurlijk ook enkel genieten van de CAL!


De Scheepjes Stone Washed & River Washed kit bevat:

  • 38 x 50 gram bollen Scheepjes Stone Washed & River Washed
  • 1 x buisje Toho Glaskralen
  • 1 x kralennaald
  • 1 x officiële CAL boekenlegger
  • 1 x brief van de ontwerpster
  • 1 x YARN The After Party booklet
  • Stekenmarkeerders

Het boek All the Light we Cannot See van Anthony Doerr is niet inbegrepen.

© 2020 - 2022 jootjeswollies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel